Tuesday, December 27, 2011

final exam!!!!!!!~~~

ni lah gmbr ak!! hehe... sblm nk final ni ak dh terbitkn blogg ni sbb... ak mngalami HYH... nnt korg tawu la ape itu HYH ea,,, hehehe.. reason nk uat blogg.. ni sbb tgk blog rumate mtrx ak .. ue.. mcm best jer die uat.. so ak pun nk try gax..lar.. hihi.. disamping ak melakukan bende2x yg lain.. bek ak melatih tgn utk menaip dgn laju di laptop ni...hihihi...=)...

$hrbln dh start paper dh.. bm n math.. huhu..~ tips utk math n bm pun dh ad.. so ngh study gilerr ni.. ~ hope dpt 'A" lar.. kn.. huhu. insyallah.. rindu kt fmly ak.. sume.. nk blek hometown tp apkn daye.. bnyk prob sbnrnyer.. yg berlaku sem ni.. adusshhh.. smpai pale ak kalo leh gugur rmbut ni.. dh gugur ak rser..hihi (ktwe mcm beruk)... haha..

Gua pun x reti sgt nk men blogg ni .. men tibai jer.. spe2x yg power ajr gua lar.. ea.. hihi.. tp lau men guli ke.. gasing ke.. leh kowt fight.. hihi..~=)... k la.. nk smbng study nnt lpas final ke atau gua dh ad time tulis blog ni gua tulis..






6 comments:

  1. hahaha,,,a'aa biaselar ak pun nk gax..hihi..
    cecep sbb ko lar ak buat.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. kih3 bak mai email aku nak invite

    ReplyDelete
  3. tukar skit la style tulisan ko ni..payah nk baca tau

    ReplyDelete
  4. ye ke??..hehe.. nk tukar mcmner x reti kowt..

    ReplyDelete